Domotica comfort

Domotica is de toepassing van elektronica en het thuisnetwerk voor procesautomatisering. Of je er nu voor kiest om in je huis gewoon gebruik te maken van een standaard domotica systeem, of dat je er een alarm systeem aan wilt koppelen. In beide gevallen is het belangrijk dat je een goede keuze maakt met wat je wensen zijn want dit zorgt de basis voor alles, van daaruit gaan we kijken welk systeem het beste bij u  past want  domotica is verkrijgbaar in alle soorten en maten.  Kortom er is een domotica voor elk budget.

Een huisautomatiseringssysteem levert niet alleen comfort en veiligheid. U kunt er ook geld mee besparen. Neem ook dit mee in uw overweging bij de aanschaf van een systeem. U kunt denken aan lagere energiekosten doordat toestellen zoals wasmachine en vaatwasser beter gebruik maken van het nachttarief. Een slimme thermostaat verbruikt minder gas. En in sommige gevallen krijgt u korting op uw verzekeringspremie na de installatie van een brand- of inbraakalarm.

Enkele tips bij de aanschaf van Domotica

 

  • Maak een lijst van functies in huis die u nu en in de toekomst wil automatiseren

  • Kijk welke slimme apparatuur u al in huis heeft

  • Weet u nog niet precies wat u wilt automatiseren, kies dan voor een systeem dat u makkelijk kunt uitbreiden

  • Kijk niet alleen naar de kosten, maar ook naar de mogelijke besparingen

  • Denk vooraf goed na of u het systeem zelf kunt instaleren, of dat u daarbij gebruik moet maken van een specialist

 

Wat zijn de kosten van Domotica

 

Dit hangt af van enkele factoren;

  • Bedraad of draadloos netwerk

  • Het aantal functies dat u wil

  • De kwaliteit van het systeem

 

Wilt U graag meer informatie over wat er allemaal mogelijk is bij u thuis, neem dan even contact met ons op en we  komen kosteloos  even langs om te luisteren naar uw  wensen, daarna bekijken we meteen ter plaatse wat de mogelijkheden zijn. Het hoeft écht niet allemaal in een keer, dat is een van de vele voordelen van domotica, het laat zich makkelijk aanpassen aan veranderingen en leefomstandigheden.

Samen komen we tot een betaalbare oplossing voor u wensen.