Domotica voor iedereen die zich veilig wil voelen

Slim beveiligen doet u met een draadloos alarmsysteem in combinatie met domotica.
Allereerst kunt u overal sensoren en camera’s plaatsen in en om uw huis.
Daarna kunt u deze koppelen aan uw domotica systeem.
Een draadloos alarmsysteem in huis kunt u op elke gewenste plek plaatsen zonder rekening te houden met allerlei bedrading en aansluitingen.
Daarnaast kunt u makkelijk buitenshuis controleren wat de status van het systeem is en het bedienen via een mobiele applicatie.
Bovendien kunt u zelfs gewaarschuwd worden in het geval van inbraak, brand of een lekkage.
Wij zetten de meest voorkomende beveiligingstoepassingen van domotica voor u op een rijtje.

 


Automatisch uw lichten aan


Voorkom inbraak en schade. Het slimme Systeem schakelt 's avonds als het donker wordt automatisch de verlichting aan. Zo is het net alsof er iemand thuis is, en kun je erger voorkomen.


Ramen en Deuren gesloten ?


Het slimme systeem houdt in de gaten of je ramen en deuren gesloten zijn. Je ontvangt direct een melding op je smartphone mocht je vergeten een raam of deur af te sluiten als je de deur uit gaat en het alarm activeert.


Waarschuwt bij inbraak 


Je ontvang een inbraak alarm op je smartphone of tablet. meteen gaat er een sirene af, de lampen gaan desgewenst fel knipperen, Dit effect schrikt af en waarschuwd meteen de buurt.


Bewakingscamera's

 

Slimme bewakingscamera's reageren direct op beweging en starten de opnamen. Het slimme systeem ontvangt dit signaal en schakelt eventueel direct de buitenverlichting aan en verjaagt de inbreker of vandaal. Automatisch worden de beelden opgenomen. 

 


Sencoren

 

Met sensoren in je huis houd het slimme systeem in de gaten of er beweging of glasbreuk in uw woning is .Dan gaat meteen het alarm af en krijg u direct automatisch bericht via u telefoon